Digital konto- oprettelse bør have din interesse!


Du kender det uden tvivl godt – manuel indtastning af kundeoplysninger. Ja, det lyder hverken sjovt eller spændende, men lad os være ærlige: nye kunder i butikken er det, vi alle brænder for, så det er en naturlig del af det.

Men ofte oplever mange virksomheder, at deres konto- og brugeroprettelse halter en smule bagefter. Måske er systemet langsomt, måske skal der udfyldes alt for mange felter manuelt, og har vi nu husket at få alle oplysninger med?

Vi bringer løbende ny viden og information om tjenester, der kan gøre din hverdag en smule nemmere. I denne artikel sætter vi fokus på 5 grunde til, hvorfor du bør interessere dig for en digital proces omkring konto- og brugeroprettelse

5 grunde til, at du bør have en digital kontooprettelsesproces

1. Spar tid og ressourcer

Tid er penge, som vi alle ved det. Manuelle, langsomme og besværlige oprettelsesprocedurer og processer er ikke noget, vi som virksomhed ønsker at bruge vores tid på. Bare et par minutters manuelt arbejde med at oprette en bruger flere gange om dagen kan hurtigt føre til flere timers spildt arbejde om måneden – og det koster penge.

Med digital kontooprettelse kan du for eksempel oprette en bruger alene ud fra deres CPR- eller CVR-nummer – og dermed spare tid frem for at skulle indtaste fulde navne og adresser manuelt.

Lad os være ærlige, manuel indtastning er både forældet og tidskrævende. Frigør dine medarbejderes tid til mere værdifulde opgaver end manuel indtastning af kundeoplysninger.

2. Sikre og præcise data

Hvem har ikke stået med en kundedatabase, hvor oplysningerne ikke er korrekte, opdaterede eller mangelfulde?

Med digital kontooprettelse, eksempelvis med integration til CPR-registeret eller CVR-registret, sikrer du dig, at du har kundens nøjagtige adresse samt præcise og fulde navn.

Den korrekte adresse kan have stor betydning, især når der skal leveres varer eller lignende, hvor det ikke er ligegyldigt, om kunden bor i nr. 8, st. tv. eller 8, st. th.

3. Mulighed for øjeblikkelig kreditvurdering

Hvis din virksomhed fra tid til anden giver kredit eller udfører arbejde, før fakturaen sendes, kan kreditvurdering være relevant.

Med digital kontooprettelse fra Qatchr er der et væld af muligheder, såsom øjeblikkelig kreditvurdering af dine kunder allerede ved oprettelsen af kunden i dit system.

4. Hurtig underskrift fra kunden med MitID

Med digital kontooprettelse fra Qatchr er det muligt at få digital underskrift og digital signatur på dine kontrakter, dokumenter og andre aftaler.

Med MitID får du en juridisk gyldig underskrift, præcis som du kender det, når vigtige dokumenter skal underskrives i banken eller andre steder.

Yderligere sikrer den digitale kontoprettelse også en mere gnidningsfri oplevelse for både virksomheder og kunder. Der er ingen risiko for, at vigtige dokumenter går tabt i posten eller forsvinder i en overfyldt indbakke, og alt kan spores og opbevares sikkert i elektronisk format, hvilket øger datasikkerheden og gør det nemt at finde og organisere dokumentationen i fremtiden.

5. Integreret digital kontooprettelse i dit system

Qatchr kan tilbyde digital kontooprettelse i ethvert system.

Det betyder, at du kan få nem og hurtig oprettelse af kunder, brugere, leverandører og lignende – direkte i det system, du bruger til daglig, såsom dit ERP-system, kundesystem, CRM-system eller lignende.

Få en demo allerede i dag!

Hos Qatchr er vi en del af Nordens førende inkassofirma, Collectia, så korrekte og præcise kunde- og brugeroplysninger er en integreret del af vores DNA. Vi brænder for at levere løsninger, der forbedrer brugernes hverdag – og vi ved, at digital kontooprettelse er en af dem.

Derfor vil vi meget gerne tilbyde dig en gratis og uforpligtende demo af, hvordan vi hos Qatchr håndterer kundeoprettelser, og hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os i dag på 77 40 78 87, og lad os hjælpe med at styrke din virksomheds effektivitet.

 Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage 08.30-15.30, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores services.