Dit sikkerhedsnet mod dårlige handler

Hos Qatchr forstår vi alvoren i at modtage betaling, når man har leveret en ydelse eller et produkt – så man fortsat kan fokusere på udviklingen og driften af sin virksomhed. Dog vil man som erhvervsdrivende uundgåeligt støde på kunder, leverandører eller samarbejdspartnere, som har knas i økonomien. Det er ikke kun irriterende eller frustrerende, det kan også være skadeligt og ødelæggende for den enkelte virksomhed på sigt. Derfor har vi udviklet et gældsregister, Debitorlisten, som giver dig mulighed for at foretage kreditopslag via en brugervenlig onlineplatform. Opslaget afslører hurtigt, om virksomheden eller privatpersonen er registreret som dårlig betaler.

Vi ser os selv som det sikkerhedsnet, der kan være med til at komme de dårlige betalere i forkøbet og dermed sikre din virksomhed mod økonomiske tab.

Virksomheden bag

Collectia A/S står bag Qatchr. Collectia er en IT-virksomhed med speciale i inddrivelse. De har igennem de seneste 23 år assisteret erhvervsdrivende med at hente deres penge hjem fra dårlige betalere. Som en af de eneste i branchen udnytter Collectia digitale betalingsløsninger og AI-teknologi til at udføre situationsbestemte inddrivelsesforløb, hvilket resulterer i en hurtigere og mere effektiv inddrivelse af de ubetalte regninger. Du kan læse mere om Collectia og deres arbejde her.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage 08.30-15.30, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores services.