Kreditvurdering af privatkunder

Er du erhvervsdrivende, bogholder eller kundeansvarlig, og ønsker du at løbende eller blot lejlighedsvis at foretage:

Danmarks billigste kreditvurdering

Kreditvurdering bygget på 150 års erfaring

Kreditvurdering af B2B og B2C

Ingen binding

Hvem er vi hos Qatchr?

Qatchr er 100% dansk ejet og udviklet online kreditvurderings-værktøj, ejet af Danmarks største inkassofirma, Collectia A/S.

Collectia har over 150 års erfaring inden for inkasso og håndtering af dårlige betalere – noget der kommer dig til gode med Qatchr.

Vi har brugt Collectias mere end 150 års erfaring fra inkasso og gældshåndtering, til at skabe Danmarks bedste kreditvurdering – til dig der ønsker at foretager kreditvurdering af dine kunder; private eller virksomheder.

Collectia A/S er meget mere end et inkassofirma – vi er en moderne it-virksomhed med egne softwareudviklere og er derfor også førende inden for IT, integration og ikke mindst artificial intelligence – alt dette er med til at give din virksomhed de bedste forudsætninger, når du skal kreditvurdere virksomheder eller  privatkunder (privatpersoner).

Vores løsning er 100% online, og kan derfor tilgås overalt. Løsningen giver dig et nuanceret billede af hvem dine kunder er – og ikke mindst en professionel kreditvurdering.

Søg efter person


Detaljeret skyldnerinfo

Har din kunde en betalingsanmærkning, får du adgang til detaljeret skyldnerinformation.

Betalings-anmærkninger

Er din kunde registreret som dårlig betaler i Debitorlisten, vil det fremgå i resultatet af dit kreditvurdering.

CPR validering og status

Med opkobling til CPR, kan vi verificere eller opdatere dataen, som du har på din kunde.


boligforhold

Boligforhold

Indblik i din kundes boligforhold. Se eksempelvis om din privatkunde evt. ejer en lejlighed eller hus, og om der er hæftelser heri.

køretøjer

Køretøjer

Via opkobling til Bilbogen kan du blive klogere på, om din kunde ejer køretøjer, og om de har hæftelser i dem.

Adresseændring

Viser hvornår din kunde har skiftet til sin seneste adresse.


Hvordan adskiller Qatchr sig fra andre koncepter?

Der findes efterhånden mange gode kreditvurderings-virksomheder i Danmark, med hver deres system til at foretage kreditvurderinger.

Men hos Qatchr afskiller vi os markant fra dem. For Qatchr er ejet af Danmarks største inkassofirma, med 150 års erfaring inden for inkasso, og den erfaring og know-how har vi bragt videre til dig.

Qatchr giver dig et kreditvurderingsystem baseret på kunstig intilligens, også kaldet artificial intelligence eller AI.

Med vores kunstige intelligens og dybe indsigt i virksomheder og privatkunder får du markedets mest dybdegående og nuancerede og valide kreditvurdering.

Omfattende gældsregister bestående af privatkunder der har et udestående

Handler du med privatkunder eller enkeltmandsvirksomheder, hvor virksomhedsejer hæfter personligt, kan du søge efter personen i vores gældsregister, Debitorlisten.

Ved at slå op i Debitorlisten via Qatchr-platformen får du hurtigt af vide, om personen du handler med eller ønsker at handle med, har en betalingsanmærkning ifm. et udestående til en kreditor.

Gældsregisteret udbydes i samarbejde med Collectia – Danmarks største inkassofirma. Collectia er det inkassofirma, der behandler flest inkassosager i Danmark og har derfor flest private profiler gennem deres system årligt.

Hvorfor skal du egentlig kreditvurdere privatpersoner?

Der er rigtig mange gode grunde til, hvorfor du som erhvervsdrivende skal kredittjekke/kreditvurdere privatpersoner.

For er du blandt de mange virksomheder, der tilbyder dine kunder fakturabetaling med fastsat betalingsfrist, så yder du dine kunder en kredit – og kredit medfører altid en form for økonomisk risiko.

Hvert år går tusindvis af virksomheder glip af milliarder af kroner på grund af dårlige betalere, konkurser og insolvens. Derudover vurderes det at op imod 500.000 danskere er dårlige betalere – som dækker over alt fra simple forglemmelser af fakturaer til bevidste udeblivelser af betalinger.

Derfor er det også en god ide at kreditvurdere dine private kunder for at sikre din virksomheds økonomi, likviditet og ikke mindst bundlinje.

Kreditvurdering af privatpersoner er ingen 100% garanti, men vi kan garantere dig en kraftig minimering – ikke mindst et meget bedre overblik over, hvem du handler med – og hvem du måske ikke bør handle med.

Prøv gratis kreditvurdering af privatpersoner

Vil du gerne vide mere om kreditvurdering af private – og måske se ved selvsyn hvad kreditvurderinger kan gøre for din virksomhed?

Hos Qatchr har du mulighed for at prøve os helt gratis – og helt uforpligtende. For vi tror på, at vores kunder skal opleve vores tjeneste, før de beslutter sig. Det er god stil i vores øjne.

Book en demo
lige her

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage 08.30-15.30, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores services.