wp-content/uploads/Kontooprettelse.jpg

Kontooprettelse


En kontooprettelse er oprettelsen af en konto, typisk i forbindelse med at en ny privat- eller erhvervskunde vælger at blive kunde i en virksomhed.

Processen kan altså både foregå i virksomhedens interne ERP- og CRM-systemer, men kan også være på en webshop eller website, hvor kunden kan få en konto.

De fleste konti oprettes i dag af virksomheden selv, men i stigende grad oprettes konti også af kunden/brugeren selv – det gælder eksempelvis på webshops, hvor der ofte er en fordel for kunden/brugeren i at have en konto. På kontoen kan der ofte ses købshistorik, fakturaer og lignende, der gør det nemmere for kunden at handle med virksomheden.

Hjælp til kontooprettelse

Der findes i dag en lang række tjenester, der kan hjælpe dig med kontooprettelse, og det kan have en lang række fordele – både hvis brugeren/kunden selv opretter en konto, og hvis du som virksomhed opretter dem.

Du kan eksempelvis tilknytte en integration til CPR eller CVR, der gør det muligt at autoudfylde felter – så du blot skal indtaste kundens CPR/CVR-nummer. Dermed undgår du tastefejl eller fejlindtastninger – som både kan ske, når kunden udfylder, men især når andre skal udfylde felter med andres informationer.

Ved at investere i systemer, der kan hjælpe dig med kontooprettelse, sikrer du dig 1) at dine kunders informationer er (mere) korrekte, og 2) at kontooprettelsen tager mindre tid – for både dine kunder og dine medarbejdere.

Hos Qatchr kan vi hjælpe dig med kontooprettelse, herunder datavask og autoudfyldelse.

Datavask ved kontooprettelse

Qatchr kan bl.a. hjælpe dig med datavask af dine nye og eksisterende kunder.

Datavask er en proces, der ved kontooprettelse eller løbende “vasker” dine kundeinformationer – og sikrer, at disse er korrekte, uden fejl og ajourført med relevante databaser.

Datavask sker typisk op mod en central database som for eksempel CVR eller CPR.

Kreditvurdering ved oprettelse af konti

Ønsker du at kombinere oprettelse af kunder og kontooprettelse med et baggrundstjek af dine kunder, kan du tilvælge kreditvurdering.

Med en kreditvurdering får du et bedre indblik i dine kunders økonomiske situation, og dermed et bedre udgangspunkt, når der skal ydes kredit.

Hvis kunden har en dårlig kreditscore – og dermed en dårlig kreditvurdering, så bør der måske ydes mindre, eller slet ingen kredit – end hvis kunden har en god kreditscore.

Qatchr kan hjælpe med at gøre din kontooprettelse smart. Lad os her hos Qatchr vise dig, hvordan kontooprettelse kan gøres smartere, hurtigere og mere effektivt.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage 08.30-15.30, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores services.