Kreditvurdering af virksomhed

Er du selvstændig, bogholder eller salgsansvarlig – og har behov for at foretage en kreditvurdering af en virksomhed, der måske er en kommende eller eksisterende kunde? – Så har Qatchr løsningen til dig og din virksomhed.

Danmarks billigste kreditvurdering

Kreditvurdering bygget på 150 års erfaring

Kreditvurdering af B2B og B2C

Ingen binding

Hvem er vi hos  Qatchr?

Qatchr er Danmarks nye online kreditvurderings-platform, der 100% er ejet af Danmarks største inkassofirma, Collectia A/S, med over 150 års erfaring inden for inkasso og håndtering af dårlige betalere.

Vores mere end 150 års erfaring fra inkasso og gældshåndtering, har vi brugt til at skabe Danmarks bedste kreditvurdering – til dig der ønsker at foretager kredittjek på dine kunder; uanset om de er privatpersoner eller virksomheder.

Collectia er blandt de førende inkassofirmaer i Danmark inden for IT, integration og ikke mindst artificial intelligence – alt dette er med til at give dig de bedste mulige forhold, når du skal kreditvurdere virksomheder eller privatpersoner.

Vores løsning er online, kan tilgås overalt og giver dig et nuanceret billede af, hvem dine kunder er – og ikke mindst en professionel kreditvurdering.

Søg efter virksomhed


Kreditscore

Kreditscoren giver dig et hurtigt indblik i din kundes eller leverandørs betalingsevne.

Kreditmaksimum

På baggrund af virksomhedens økonomiske situation, beregnes et anbefalet kreditmaksimum og antal kreditdage.

Observationer

Har virksomheden ukendte ejere eller har de indleveret regnskab for sent? Det gør vores detaljerede observationer bl.a. dig klogere på.


boligforhold

Årsregnskaber og nøgletal

Komplet overblik over virksomhedens økonomiske udvikling og adgang til de seneste 5 årsregnskaber.

køretøjer

Betalings-anmærkninger

Er virksomheden registreret som dårlig betaler i Debitorlisten, vil det fremgå i resultatet af dit kreditvurdering.

Stamoplysninger

Få nem adgang til virksomhedens stamoplysninger, som bl.a. indeholder nuværende relationer, status, antal ansatte og binavne.


Nuværende relationer

Indblik i nuværende ejer- og lederkreds i virksomheden.

konkursanalyse

Konkursanalyse

Afslører eventuelle konkursryttere i ejerkredsen.

Hvordan adskiller Qatchr fra andre konkurrenterne?

Der findes efterhånden rigtig mange virksomheder, der beskæftiger sig med kreditvurdering – og mange med gode løsninger – men Qatchr adskiller os markant fra dem. Heldigvis.

For ikke nok med at Qatchr er udviklet og ejet af Danmarks største inkassofirma, Collectia, hvor vi bruger vores mere end 150 års erfaring med inkasso – så giver vi dig også et langt større og mere nuanceret billede af dine kunder og debitorer – for en langt lavere pris end vores konkurrenter tilbyder.

Med Qatchr får du ikke blot en kreditvurdering, der blot fortæller om virksomheden er registreret som dårlig betaler, du får også regnskabsdata og konkret anbefaling til eksempelvis kreditmax og betalingsbetingelser – specifikt på din kunde.

Hos Qatchr har vi ingen uigennemskuelige abonnementer eller dyre priser – vi har derimod en nem, billig og gennemsigtig prisstruktur.

Se vores aktuelle priser for kreditvurdering her

Hvorfor skal jeg kreditvurdere andre virksomheder?

Der er rigtig mange årsager til, at kreditvurdering af en virksomhed er en god ide!

De fleste virksomheder vælger at kreditvurdere deres kunder (private og virksomheder) – primært for at sikre deres cashflow – og sikre ikke at miste for mange penge på dårlige betalere i løbet af et regnskabsår.

Alene i 2021 gik mere end 2000 danske virksomheder konkurs, hvilket ofte medfører store tab for de kreditorer, der har ydet lån, køb på kredit og lignende.

Med en professionel kreditvurdering er du med til at sikre, at du ved hvem du handler med, altid har opdaterede regnskabstal, og altid ved hvem der står bag virksomheden. Det er alt sammen til at minimere antallet af dårlige betalere – og dermed det ekstra arbejde der er omkring inkassation, inkasso og ikke mindst direkte tab og afskrivninger.

Hvis du ikke ønsker at kreditvurdere alle dine kunder, kunne det måske være en ide blot at gøre det for alle nye.

Prøv gratis kreditvurdering af virksomheder allerede i dag

Står du med et aktuelt behov for at foretage en kreditvurdering af en virksomhed? Overvejer du om kreditvurdering af dine kunder er noget for dig?

Så tilbyder vi hos Qatchr, at du gratis og uforpligtende kan prøve vores kreditvurdering af – uden nogle former for binding eller lignende.

Med vores demo kan du prøve os af, og se om kreditvurdering er noget for dig og din virksomhed – og opleve ved selvsyn hvor nemt vores system er – og hvor detaljeret overblik og kreditvurdering du får hos os.

Book en demo
lige her

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage 08.30-15.30, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores services.